Våra vänföretag

Däckpriser.nu - Jämför priser på däck

Däckpriser.nu jämför priser på bildäck. Genom att ange ditt registreringsnummer hittar du de billigaste däcken som passar din bil.
Fyndaljus.se - doftljus & doftpinnar

Fyndaljus säljer doftljus & doftpinnar på nätet med huvudfokuset kvalité & miljöfokus. Alla bokhavets läsare får använda rabattkoden (BOKHAVET) i kassan för att få 10% rabatt.
Lenders erbjuder ett heltäckande utbud av svenska långivare. Hitta den långivare som passar dina behov, oavsett om du är på jakt efter ett små lån eller större privatlån.
Advisa

Advisa fokuserar på att hjälpa dig sänka dina kostnader för redan befintliga lån genom att jämföra olika bankers erbjudanden samt göra det enkelt för dig att samla dyra lån och krediter. Tjänsten är gratis att använda för dig som låntagare.
Presenttips

Presenttips.se är en sajt som hjälper dig att hitta presenter och julklappar. Du kan använda en smart sökmotor eller klicka dig runt till ett riktigt bra och välanpassat presenttips till den du söker, t.ex. baserat på personlighet, intressen, ålder och liknande.
Matematikvideo

Matematikvideo.se erbjuder ett digitalt läromedel i matematik och fysik till högstadiet och gymnasiet. Här får både privatpersoner och skolelever hjälp med matematiken.
Sverigekredit

Sverigekredit.se är en heltäckande portal om svenska lån. Förutom djupgående information om varje låntyp hittar du även jämförelse av olika kreditgivare på den svenska marknaden.
Katkasse

Matkasse.se jämför hela svenska utbudet av matkassar helt opartiskt. Förutom matkassar finner du även matinspiration i deras välbesökta blogg.