Våra vänföretag

Däckpriser.nu - Jämför priser på däck

Däckpriser.nu jämför priser på bildäck. Genom att ange ditt registreringsnummer hittar du de billigaste däcken som passar din bil.
Lånemäklaren

Lånemäklaren.se är en svensk låneförmedlare som jämför bankernas låneerbjudanden så att du får det lån med förmånligast villkor för dig. Endast en kreditupplysning registreras!
Lenders erbjuder ett heltäckande utbud av svenska långivare. Hitta den långivare som passar dina behov, oavsett om du är på jakt efter ett små lån eller större privatlån.
Advisa

Advisa fokuserar på att hjälpa dig sänka dina kostnader för redan befintliga lån genom att jämföra olika bankers erbjudanden samt göra det enkelt för dig att samla dyra lån och krediter. Tjänsten är gratis att använda för dig som låntagare.
Presenttips

Presenttips.se är en sajt som hjälper dig att hitta presenter och julklappar. Du kan använda en smart sökmotor eller klicka dig runt till ett riktigt bra och välanpassat presenttips till den du söker, t.ex. baserat på personlighet, intressen, ålder och liknande.
Sverigekredit

Sverigekredit.se är en heltäckande portal om svenska lån. Förutom djupgående information om varje låntyp hittar du även jämförelse av olika kreditgivare på den svenska marknaden.
Matkasse

Matkasse.se jämför hela svenska utbudet av matkassar helt opartiskt. Förutom matkassar finner du även matinspiration i deras välbesökta blogg.
Sambla

Sambla hjälper dig att samla dina lån till bästa möjliga räntan genom att flera banker ger dig offerter samtidigt.